litecoin vs bitcoin coins gold silver

El litecoin s'ha vist embolicat en una polèmica que li ha valgut caigudes properes al 20% des dels màxims marcats. Walmart ha desmentit un acord en el qual es deia que la cadena al menor dels Estats Units acceptaria aquesta moneda digital de mans dels seus compradors.

GlobeNewswire ha estat el responsable de tot l'embolic, ja que és que ha enviat el comunicat que mitjans com CNBC han donat per vàlid fins que un representant de Walmart ha afirmat que no és autèntic.

El litecoin ha marcat un pic per sobre dels 230 dòlars, per després desplomar-se a l'entorn dels 180 dòlars. La resta de criptodivises també han experimentat una evolució similar, amb el bitcoin superant els 46.000 dòlars per caure per sota dels 45.000 dòlars o l'ether, que ha arribat als 3.364 dòlars i ara no supera els 3.300 dòlars.

Després de les declaracions de Walmart, el compte oficial de litecoin a Twitter ha esborrat la publicació en la que enllaçava el comunicat fals. Els representants de la cadena de minoristes l'han qualificat com "inautèntic".

contador