ep archivo   sede de cajamar en madrid
CAJAMAR - Archivo

Banc de Crèdit Social Cooperatiu (BCC), entitat capçalera del Grup Cooperatiu Cajamar, ha rebut per part del Banc Central Europeu (BCE) la decisió per la qual s'estableixen els requisits prudencials de capital per a l'entitat amb vista a l'exercici 2023.

El BCE requereix al Grup Cooperatiu Cajamar que mantingui en base consolidada, a partir de l'1 de gener de 2023, els mateixos requisits prudencials que li exigeix fins ara, consistents en un nivell mínim de capital total phased-in, exigible a partir d'aquesta mateixa data, del 13%, incloent-hi els requeriments mínims de Pilar 1 del 8%, de Pilar 2 del 2,5% (P2R) i el matalàs de conservació de capital del 2,5%.

Aquests requeriments suposen el manteniment d'una ràtio de capital de nivell 1 ordinari phasedin (CET1) del 8,41%, que alhora inclou el mínim exigit per Pilar 1 (4,5%), els requeriments de Pilar 2 (1, 41%) i el matalàs de conservació de capital (2,5%).

Les ràtios de capital actuals del Grup Cooperatiu Cajamar es troben per sobre dels requeriments que apliquen actualment i els que seran aplicables a partir de l'1 de gener de 2023.

Noticias relacionadas

contador