credit suisse compte recuperer un pret de 140 millions de dollars a greensill 20210422122347

Credit Suisse confia en Europa i en les borses del Vell Continent. Així de clar ho ha deixat en una nota enviada als seus clients, en què recomana sobreponderar les accions d'Espanya i Itàlia... al mateix temps que redueix el consell sobre els valors d'Alemanya.

DAX

  • 19.002,38
  • 1,55%
  • 11.778,10
  • 0,80%

La seva opinió es basa en què els països del sud del Vell Continent són els que experimentaran un major creixement del producte interior brut (PIB) durant els pròxims mesos, la qual cosa fa que les seves borses siguin més atractives. Segons l'opinió dels estrategs del banc suís, tant l'IBEX 35 com l'FTSE MIB tenen les de guanyar pel que queda de l'any, molt més que el DAX 30.

"El PIB europeu està un 5,5% per sota del seu màxim anterior. Els Estats Units ha tornat al seu màxim anterior i ara veiem un potencial de recuperació a Europa sobre la base del desplegament de la vacuna (possiblement el 70% de la població adulta a principis de setembre), l'impuls fiscal (2% del PIB) i l'excés d'estalvi (4,5% del PIB)", ha remarcat l'analista de Credit Suisse Andrew Garthwaite en una nota als clients, de la qual es fa ressò Reuters.

Aquesta és la raó que porta l'entitat suïssa a sobreponderar la renda variable europea. De fet, fins i tot prediu que podria convertir-se en una inversió potencial a llarg termini, precisament per aquestes tres raons esmentades per l'analista: la recuperació econòmica que ve, les valoracions i l'excés de liquiditat.

Credit Suisse destaca en aquesta nota com d'atractiu es presenta el sud d'Europa, especialment Espanya i Itàlia per ser els països les economies dels quals creixeran més gràcies a l'exposició al turisme ara que s'estan reobrint les fronteres i que estan totes les esperances posades en la temporada estival, però també per la gran exposició dels principals índexs d'aquests dos països als bancs.

Davant d'això, el banc ha dit que ha decidit reduir el seu consell de sobreponderar els valors d'Alemanya.

contador