• L'INE dóna a conèixer l'estadística de procediment concursal del primer trimestre
  • Walt Disney presenta els seus comptes trimestrals als EUA
Endesa oficinas

Dimarts continua amb poques referències macroeconòmiques. El més important de la jornada serà a Alemanya, ja que es publicarà la producció industrial i la balança comercial del mes de març. A Suïssa surten a la llum les dades d'atur del mes d'abril i a Itàlia les vendes minoristes de març. A més, se celebra el Dia d'Europa.

  • 19,67€
  • -0,05%
  • 11.953,20
  • 1,36%

A Espanya, l'Institut Nacional d'Estadística (INE) dóna a conèixer l'estadística de procediment concursal del primer trimestre. El Tresor Públic col·loca lletres a sis i dotze mesos.

A l'altre costat de l'Atlàntic, als EUA es coneix l'enquesta d'ofertes de treball i rotació laboral (JOLTS) de març i la balança majorista del mateix mes, al costat del llibre roig setmanal de vendes al detall. A més, es publicaran els inventaris majoristes del mes de març.

A l'àmbit empresarial, a Espanya, Endesa presenta els seus comptes del primer trimestres, així com Europac, Prosegur i Applus. Als EUA, publiquen els seus resultats Walt Disney, Dean Foods, Fossil Group, Nvidia, News Corp, Priceline.com, TripAdvisor i Yelp.

ECONOMIA

Suïssa: Taxa d'atur del mes d'abril (07:45 h.)

Alemanya: producció industrial, balança comercial del mes de març (8.00 h.)

França: balança de pressupostos del mes de març (8.45 h.)

Itàlia: vendes al detall del mes de març (10.00 h.)

Espanya: estadística de procediment concursal del primer trimestre (9.00 h.); emissions de lletres a 12 i 6 mesos

Austràlia: publicació del pressupost (11.30 h.)

EUA: índex llibre roig; inventaris majoristes; optimismes econòmics (16.00 h.), emissió de bons a 4 setmanes; discurs d'Eric Rosengren de la Fed i de Kaplan membre de la FOMC

EMPRESES

Espanya: Endesa presenta els seus comptes del primer trimestres, així com Europac, Prosegur i Applus

EUA: publiquen els seus resultats Walt Disney, Dean Foods, Fossil Group, Nvidia, News Corp, Priceline.com, TripAdvisor i Yelp.

Noticias relacionadas

contador