• Aquest dimarts també es coneixerà l'Índex de Preus a la Producció (IPP) d'Alemanya
  • A més, continuarà la temporada de presentació de resultats en ambdós costats de l'Atlàntic
ep exportaciones 20170321091403
EUROPA PRESS

Al llarg de la jornada d'aquest dimarts, 20 de febrer, els inversors comptaran amb noves referències interessants. Amb els mercats xinesos encara tancats per la celebració d'any nou lunar, les principals dades i esdeveniments procediran sobretot des d'Europa i dels Estats Units.

Així, al Vell Continent hi haurà una nova reunió de l'Ecofin (Consell d'Afers Econòmics i Financers de la Unió Europea). És a dir, una reunió dels ministres d'Economia i Finances dels Estats membres del bloc comunitari (entre els quals es troba l'espanyol Luis de Guindos, candidat a la vicepresidència del BCE), durant la qual aquests debatran la política econòmica de la UE. També se sabrà la confiança del consumidor a l'Eurozona.

A més, a Espanya es coneixerà la balança comercial i el Tresor Públic durà a terme una emissió de lletres a 3 i 9 mesos, amb la qual espera captar entre 1.000 i 2.000 milions d'euros. Mentrestant, a Alemanya, es publicarà l'Índex de Preus a la Producció del mes de gener.

Finalment, pel que fa a l'àmbit empresarial, noves companyies publicaran els seus resultats del quart trimestre de 2017 aquest dimarts. En concret, serà el torn de la gasista espanyola Enagás (abans de l'obertura del mercat borsari espanyol), mentre als Estats Units destaquen els balanços de les cadenes de supermercats Walmart i Home Depot (ambdues abans de l'obertura de Wall Street).

Noticias relacionadas

contador