• Als EUA es coneixerà l'índex de preu de l'habitatge del mes de juliol
  • A l'àmbit empresarial, Nike als EUA i Abengoa a Espanya publicaran els seus resultats empresarials
federal reserve janet yellen fed peru

Poques referències macroeconòmiques aquest dimarts. La cita més important arribarà amb el discurs de la presidenta de la Reserva Federal dels EUA (Fed), Janet Yellen, a Cleveland. A més, als EUA també s’hi publica el llibre roig setmanal de vendes al detall; així com l'índex de preus d'habitatge del mes de juliol, l'índex de confiança del consumidor de setembre i les xifres de vendes de cases noves d'agost.

  • 11.925,20
  • 0,17%

A part d'aquestes dades, s'anuncia l'índex manufacturer de la Fed de Richmond de setembre i el tresor col·loca bons a dos anys. A l'àmbit empresarial a l'altra banda de l'Atlàntic, Nike presentarà els seus comptes trimestrals.

Una de les cites que se seguirà amb més atenció aquest dimarts serà la reunió del president del Govern d'Espanya, Mariano Rajoy, amb el seu homòleg nord-americà, Donald Trump, a la Casa Blanca.

Dins de les nostres fronteres, l'INE publica la xifra de negoci empresarial de juliol i el Banc d'Espanya dóna a conèixer les dades de crèdits dubtosos de juliol. A l'àmbit empresarial, Abengoa presentarà els seus resultats del primer semestre. A la resta d'Europa, Alemanya informa dels preus d'importació d'agost i a França surt a la llum l'enquesta de negocis de setembre.

DADES MACROECONÒMIQUES

Espanya: xifra de negoci empresarial del mes d'juliol (9.00h.); el Banc d'Espanya dóna a conèixer les dades de crèdits dubtosos del mateix mes (10.00h.)

Alemanya: Es coneixen els preus d'importació d'agost (8.00h.)

França: enquesta de negocis del mes de setembre (8.45h.)

Itàlia: balança comercial no comunitària d'agost (10.00h.)

Regne Unit: les xifres d'hipoteques aprovades de setembre (10.30h.)

EUA: llibre roig setmanal de vendes al detall (14:55h.); índex de preus d'habitatge de juliol (15:00h.); la Conference Board publica l'índex de confiança del consumidor de setembre (16.00h.); xifres de vendes de cases noves d'agost; índex manufacturer de la Fed de Richmond de setembre (16.00h.); la presidenta de la Fed, Janet Yellen, ofereix una conferència a Cleveland (18:45h.); el Tresor col·loca bons a dos anys.

DADES EMPRESARIALS

Espanya: Abengoa presenta els seus resultats del primer semestre

EUA: Nike, Cintas, Darden Restaurants i Factset Research presenten els seus comptes trimestrals.

contador