ep tribunal supremoespana
EP

Durant la jornada d'aquest dilluns, 5 de novembre, els inversors dirigiran la seva vista al Tribunal Suprem, ja que aquest revisarà la seva decisió sobre el pagament de l'Impost sobre Actes Jurídics Documentats (AJD) a la signatura d'hipoteques. Un fet que pot determinar la cotització del sector bancari a la borsa espanyola aquesta mateixa jornada i les següents.

Alhora, continuarà la temporada de resultats empresarials corresponents al tercer trimestre de l'any. En concret, publicaran els seus comptes (a Espanya) Naturgy, Endesa i Grifols, entre d'altres companyies.

Pel que fa al pla macroeconòmic, els inversors comptaran amb diverses referències. A Espanya es coneixerà el nombre de desocupats a l'octubre. A l'Eurozona es publicar[a la confiança del consumidor Sentix; als Estats Units, l'índex ISM de serveis, a més dels PMI compost i serveis; i aquests dos últims índexs, també de publicaran al Japó, la Xina i el Regne Unit.

Durant la resta de la setmana, destacarà en el pla econòmic la reunió de la Reserva Federal dels EUA (Fed) dijous, 8 de novembre, després de la qual anunciarà la seva decisió sobre els tipus d'interès. Mentrestant, al pla corporatiu, se seguiran succeint els comptes trimestrals de diverses companyies cotitzades.

ECONOMIA

- Japó: PMI compost i serveis d'octubre (1:30h).

- Xina: PMI compost i serveis Caixin d'octubre (2:45h).

- Espanya: atur net d'octubre (9:00h).

- Zona Euro: confiança de l'inversor Sentix de novembre (10:30h).

- Regne Unit: PMI compost i serveis d'octubre (10:30h).

- Estats Units: PMI compost i serveis d'octubre (15:45h), i ISM de serveis d'octubre (16:00h).

EMPRESES

- Espanya: resultats trimestrals de Naturgy, Endesa i Grifols.

Noticias relacionadas

contador