• Discurs de diversos membres de la Fed, entre ells el de Janet Yellen
  • A més, es publicaran les previsions de creixement econòmic de la Comissió Europea
ep emilio saracho durantejuntaaccionistaspopular
Emilio Saracho durant la junta d'accionistes de PopularMAXIMO GARCIA DE LA PAZ

Poques referències macroeconòmiques a Espanya per acabar la setmana. Dins de les nostres fronteres només es publicarà les dades de producció industrial del mes de març. No obstant això, en l'àmbit empresarial hi ha una cita important, ja que Banc Popular presentarà els seus comptes del primer trimestre. També ho faran Amadeus i IAG.

  • 0,32€
  • 0,00%
  • 11.953,20
  • 1,36%

A l'altre costat de l'Atlàntic, als EUA sí que hi haurà referències macro importants, ja que es publicarà la dada de l'atur del mes d'abril, així com la mitjana d'ingressos per hores. A més, diversos membres de la Reserva Federal dels EUA (Fed) parlaran aquest divendres. El discurs més important anirà a càrrec de la presidenta de la Fed, Janet Yellen, però també parlarà Evans, Eric Rosengre, president del la Fed de Boston i Williams.

La Comissió Europea publicarà les previsions de creixement econòmic. A més, es publicaran les posicions netes no comercials.

ECONOMIA

Espanya: dada de la producció industrial del mes de març (9.00 h.)

Europa: la Comissió Europea publica les previsions de creixement

EUA: dada d'atur del mes d'abril (14.30 h.); Discurs de Williams, membre de l’FOMC (18:45 h.); discurs Evans de la Fed (19:30 h.), discurs d'Eric Rosengren, president del Banc de la Reserva Federal de Boston (19:30 h.); discurs de Yellen (19:30 h.); crèdit al consumidor del mes de març (21.00 h.)

EMPRESES

Espanya: Banc Popular, Amadeus, IAG presentaran els seus comptes del primer trimestre

contador