• Als EUA es publicarà l'informe d'ocupació ADP
  • Les comandes de fàbrica del mes de maig es coneixeran a Alemanya
cbdraghi73

Aquest dijous, els inversors miraran cap a Europa, ja que es publicaran les actes de la reunió de política monetària del mes de juny del Banc Central Europeu. A més, hi haurà discurs de Praet, membre de l'organisme monetari.

  • 11.925,20
  • 0,17%

D'altra banda, a Espanya hi haurà subhasta de bons a cinc anys. Per la seva banda, a Alemanya es publicaran les comandes de fàbrica del mes de maig i al Regne Unit també hi haurà subhasta de bons a 10 anys.

Els grans dades macroeconòmiques arribaran de l'altre costat de l'Atlàntic. Als EUA es publicaran les sol·licituds d'hipoteques, l'informe d'ocupació del sector privat ADP, les peticions d'atur del mes de juny. Així mateix, també es coneixerà la balança comercial del mes de maig, el Markit PMI de serveis i integrat del mes de juny; l'ISM no manufacturer del mateix mes i es publicaran els inventaris de cru.

Dos membres de la Reserva Federal (Fed) dels EUA parlaran aquest dijous: Powell i Stanley Fischer.

ECONOMIA

Alemanya: comandes de fàbrica del mes de maig (8.00 h.)

Espanya: subhasta de bons a 5 anys

Eurozona: discurs de Praet del BCE (12.00 h.), Informe de la reunió de política monetària del BCE (13.30 h.).

EUA: informa d'ocupació d'ADP del mes de juny (14.15 h.), Balança comercial del mes de maig (14.30 h.), Peticions d'atur (14.30 h.), Markit PMI de serveis i integrat del mes de juny (15.45 h.), ISM no manufacturer del mes de juny (16.00 h.), inventaris de cru (17:00 h.).

EMPRESES

No hi ha dades rellevants sobre empreses.

Noticias relacionadas

contador