cb banco china

Els parquets del continent asiàtic han acabat amb signe mixt aquest dilluns, en una jornada en què els inversors digereixen les notícies del creixent nombre de casos de coronavirus a nivell mundial. D'altra banda, el Banc Popular de la Xina ha deixat sense canvis la seva taxa d'interès de referència, amb la taxa preferencial de préstecs a 1 any a 3,85%. La taxa preferencial de préstecs a 5 anys també es va mantenir estable a 4,65%.

Els mercats es mouen amb cautela davant el creixent nombre de casos de coronavirus als EUA, amb més de 30.000 noves infeccions reportades el divendres i el dissabte, els totals diaris més alts des de l'1 de maig, segons dades compilades per la Universitat Johns Hopkins.

L'índex Hang Seng d'Hong Kong va baixar un 0,32%, ja que les accions del gegant tecnològic xinès Alibaba van caure gairebé un 2%. Els valors de la Xina continental, d'altra banda, van pujar. El compost de Xangai va guanyar un 0,28% i el component de Shenzhen un 0,556%.

Al Japó, el Nikkei 225 va avançar un 0,3%, i l'índex Topix un 0,18%. El Kospi de Corea del Sud va ser fraccionalment més baix. A Austràlia, l'S & P / ASX 200 va avançar un 0.34%.

Noticias relacionadas

contador