ep archivo   logo de caixabank
CAIXABANK - Archivo

CaixaBank ha creat un equip de més de 100 professionals per analitzar i desplegar aplicacions d'intel·ligència artificial generativa en àmbits concrets de processos tant interns com de clients, segons ha comunicat l'entitat bancària.

  • 5,32€
  • -1,04%

El projecte 'GenIAl' té com a objectiu contribuir a impulsar la innovació digital amb l'ús d'aquesta tecnologia disruptiva a totes les línies d'activitat de l'entitat.

El banc considera que l'impuls d'aquesta tecnologia "pot ajudar que els treballadors tinguin més temps per centrar-se en la feina de més valor afegit i poder oferir un millor servei al client".

Aquesta iniciativa compta amb el suport d'Accenture, amb què Caixabank té un acord estratègic de col·laboració per a la coinnovació en intel·ligència artificial, i amb Microsoft, que permet a l'entitat bancària accedir als models GPT i d'altres.

CaixaBank confia que "els bons resultats dels casos d'ús" permetin poder fer el desplegament de la IA generativa a tot el grup al llarg del 2024.

Finalment, l'entitat bancària ha ressenyat que aquesta tecnologia ja està aplicada en múltiples serveis i projectes, des de serveis de comerç exterior fins al seu assistent cognitiu, que dona servei tant a clients com a treballadors de l'entitat.

contador