Japan, Nikkei, Tokyo, Asia
38.925,63
  • 1.055,37
  • 2,79%

Les borses asiàtiques han caigut de forma generalitzada aquesta matinada després de les retallades de la passada sessió a Wall Street i davant els números vermells que han seguit mostrant els futurs nord-americans durant la nit. Alguns mercats de la regió han estat tancats per vacances.

A Austràlia, l'S&P/ASX 200 ha liderat les pèrdues amb retrocessos del 2%. Les accions de la Xina continental també han baixat, amb el Xangai perdent un 0,5%, mentre que el Shenzhen ha baixat un 0,4%.

Al Japó, les retallades també han estat voluminosos per al Nikkei (-1,5%), mentre que el Topix cedeix un 0,5%.

L'índex MSCI ha baixat un 0,4%.

A l'àmbit empresarial, les accions de Singapore Airlines baixaven al voltant d'un 2% abans que l'empresa publiqués els seus resultats de l'any complet.

Els mercats de Hong Kong i Corea del Sud han estat tancats per vacances.

Els inversors queden així pendents de les actes de l'última reunió de la Reserva Federal (Fed) que es publiquen avui a l'altre costat de l'Atlàntic.

"Aquesta tarda tenim les últimes actes de la Fed del mes passat, trobada que va ser anterior a la sorpresa de l'informe d'ocupació de principis de mes. Durant aquesta reunió, el banc central va reconèixer la recent millora de les dades econòmiques dels EUA, però també reiterar que seguien estant lluny del tipus de dades basades en els resultats necessaris per alterar el seu actual postura política, negant qualsevol perspectiva d'una reducció a curt termini", recorden els experts de CMC Markets al seu informe diari. "Tenint en compte el recent informe de nòmines, aquesta cautela estava ben fundada", afegeixen aquests analistes.

Noticias relacionadas

contador