Nikkei
38.981,75
  • 70,56
  • 0,18%

Els parquets asiàtics somriuen. Les seves borses han tancat divendres amb noves pujades a l'espera de conèixer el nou informe d'ocupació ADP dels EUA.

A la Xina continental, els compostos de Shenzhen i Xangai han tancat amb una pujada del 0,2%. A Hong Kong, l'índex Hang Seng ha avançat un 0,6% gràcies al repunt de Tencent i Alibaba.

Al Japó, el Nikkei 225 ha sumat un 0,2% i el Topix ha acabat pla la sessió. A Corea del Sud, el Kospi ha pujat un 0,8% gràcies a Samsung i la fabricant de xips SK Hynix. Finalment, a Austràlia l'ASX 200 ha acabat la jornada amb un repunt del 0,2%.

La guerra comercial segueix, a més, al punt de mira dels inversors. Aquest dijous Donald Trump va assegurar que les converses amb Pequín "segueixen cap endavant". "Crec que els mercats estan consolidant gràcies al fet que el conflicte aranzelari no està escalant i les negociacions segueixen aquí", assevera Vasu Menon, d'OCBC Bank, en paraules a la CNBC.

Al mercat de divises, el ien japonès s'ha intercanviat als 108,67 respecte al dòlar nord-americà. Al seu torn, el dòlar australià s'ha intercanviat als 0,6841 dòlars nord-americans.

Noticias relacionadas

contador