• L’ASX 200 ha tancat pla després de la caiguda del comerç minorista a Austràlia
cbasia01ks92

Els mercats asiàtics miren els Estats Units. Amb l'atenció ara en el llançament de les xifres de llocs de treball dels EUA divendres. A més, els inversors tracten d'esbrinar qui serà l'elegit per Donald Trump per liderar la Reserva Federal.

L'índex Nikkei de la Borsa de Tòquio ha tancat aquest dijous amb un avanç d'un 0,01%, fins a situar-se als 20.628,56 punts. En canvi, el segon indicador, el Topix, que agrupa els valors de la primera secció va caure un 0,12%, fins a situar-se a les 1.682 unitats.

Hong Kong, Xangai i Seül han romàs durant aquesta jornada tancats per festius. A Austràlia, l’ASX 200 ha tancat pla. Al país s'ha conegut que el comerç minorista ha patit la seva pitjor caiguda en les vendes des de principis de 2013, a causa que els consumidors han reduït dràsticament la seva despesa en aliments, mobles i roba, un resultat que és negatiu per al creixement econòmic del tercer trimestre.

Les dades de dijous de l'Oficina Australiana d'Estadístiques (ABS) van mostrar que les vendes al detall van caure 0,6% a l'agost, en contra de les expectatives d'un augment de 0,3%. Juliol també va ser revisat a baix per anotar-se una caiguda de 0,2%.

Noticias relacionadas

contador