Notícies de mercats

ep archivo   un panel del ibex 35 en el palacio de la bolsa de madrid a 11 de abril de 2023 en

L'IBEX 35 cau lleugerament pressionat per la banca i Telefónica

L'IBEX 35 ha tancat amb lleugeres caigudes aquest dimarts (-0,06%, 9.235,9 puntos). Dins del selectiu han destacat les pujades en Amadeus després de publicar resultats. Al costat dels descensos, la banca ha copat les caigudes, juntament amb altres companyies com Solaria i Acciona. Telefónica, que ha arrencat amb retallades pronunciades després d'anunciar una OPA a 2,35 euros per acció sobre la filial alemanya, ha recuperat parcialment, tot i que ha tancat amb caigudes del 0,54%. Això, després que ahir Wall Street finalitzés la jornada amb alces molt moderades i que els descensos s'hagin imposat aquesta matinada a Àsia.

ep archivo   un signo de la calle wall street en frente de la bolsa de valores de nueva york

Signe mixt a Wall Street després de sis sessions consecutives a l'alça

Wall Street cotitza amb signe mixt aquest dimarts després dels guanys moderats de dilluns i posa fi a sis sessions consecutives a l'alça, després de finalitzar la seva millor setmana des de començament del 2023. Els inversors estan atents a WeWork, que s'ha declarat en fallida, i a la Reserva Federal (Fed), ja que diversos dels seus membres, incloent-hi el president Jerome Powell, pronunciaran diferents discursos durant les properes jornades.

Obertura a Wall Street: Dow Jones:-0,11%; S&P500:-0,07%; Nasdaq:+0,22%

ep el consejero delegado de bbva onur gen durante la celebracion del xiv encuentro financiero del

Onur Genç (BBVA): "Esperem creixement als nostres principals mercats"

El panorama geopolític i macroeconòmic global està caracteritzat per la incertesa. Tot i aquest entorn i els riscos existents, el conseller delegat de BBVA, Onur Genç veu oportunitats per a l'entitat als principals països on tenen presència, com Mèxic, Espanya i Turquia.