Juan, manyà, és el protagonista del nou anunci del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal. Sota el títol de "22 una altra vegada", tracta d'un home que està atrapat en el temps. Sempre ha somiat amb què li tocaria la grossa, fins que per fi el seu somni es fa realitat.

Què passaria si tots els dies et toqués la grossa de Nadal? és la qüestió que planteja la nova campanya de Loteries i Apostes de l'Estat presentada aquest dimecres. L'anunci està dirigit per Javier Ruiz Caldera (Barcelona, ​​1976), que s'ha encarregat de pel·lícules com Anacleto: Agente secreto (2012) o 3 bodas de más (2013).

La moralitat de la promoció d'enguany és que la major satisfacció és compartir el premi. Una lliçó que aprèn després de veure atrapat en un bucle temporal. Però Juan, egoista i solitari, està encantat de resultar guanyador cada dia i s'aprofita de la seva situació de milionari. Només a partir de la solidaritat pot sortir d'aquesta repetició.

Les famoses campanyes publicitàries del sorteig nadalenc va començar fa dues dècades gràcies a l'actor britànic Clive Arrindell, conegut com "el calb de la Loteria". El 2006 va deixar de prestar la seva imatge per decisió de la companyia malgrat la seva notorietat.

REPARTIRÀ 2.380 MILIONS EN PREMIS

El Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal 2018 repartirà el proper 22 de desembre un total de 2.380 milions d'euros en premis, xifra que suposa la mateixa quantitat que l'any passat, i els agraciats amb la grossa rebran 400.000 euros al dècim, amb 680 milions d'euros a repartir amb aquest premi principal.

Així ho ha donat a conèixer aquest dimecres el nou president de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l'Estat (SELAE), Jesús Horta Ametller, durant la presentació del sorteig de 2018 i la seva campanya publicitària en el Col·legi Oficial d'Arquitectes de Madrid.

contador