la justice autorise la chambre a acceder aux declaration d impots de trump 20221005091815

Donald Trump segueix fent campanya a la carrera per liderar la candidatura del Partit Republicà a les eleccions presidencials del 2024 i ha promès dur a terme la "major operació de deportació de la història dels EUA", si resulta elegit.

"El nostre país està sent envaït. Seguint el model d'Eisenhower-Howard, utilitzarem tots els recursos estatals, locals, federals i militars necessaris per dur a terme la major operació de deportació interna de la història dels Estats Units", ha dit aquest dimarts durant un míting a New Hampshire.

"Posaré fi immediatament a la política de fronteres obertes de l'administració Biden. Ho he de fer", va senyalar l'expresident nord-americà, que havia insistit més d'una vegada durant la seva campanya en aquesta qüestió. I també a presentar-se com un màrtir, després d'haver estat imputat per tercera vegada per haver intentat anul·lar el resultat de les eleccions del 2020 que va guanyar Joe Binden.

En aquest sentit, va dir que ha estat acusat pel poble dels Estats Units. "M'acusen per vosaltres. Volen treure'm la meva llibertat perquè mai no deixaré que us treguin la vostra. Volen silenciar-me perquè mai deixaré que us silenciïn a vosaltres", va arribar a afirmar Trump.

El magnat lluita per assolir un segon mandat presidencial. Però per això s'ha de convertir en el candidat oficial dels republicans. I a la carrera per aconseguir-ho s'enfronta al seu exvicepresident Mike Pence, Ron DeSantis, Doug Burgum, Nikki Haley, Vivek Ramaswamy i Hirish Vardhan Singh. Aquests en són els més coneguts, encara que hi ha d'altres candidats al tern.

contador