trump-dit-avoir-agi-contre-soleimani-pour-eviter-une-guerre

El president dels EUA, Donald Trump, ha declarat que la segona part de l'acord comercial amb la Xina pot esperar fins a després de les eleccions presidencials de novembre.

En declaracions a la Casa Blanca, el republicà ha explicat que la seva administració començarà "immediatament" a negociar el proper acord després d'arribar a l'anomenada fase u, però ha precisat que "prendrà una mica de temps" acabar aquesta segona part i ha suggerit que podria tenir més influència després de la seva reelecció el novembre.

"Crec que m'agradaria esperar per acabar fins després de les eleccions, perquè en fer això, crec que en realitat podem fer un tracte una mica millor, potser un tracte molt millor", ha dit Trump als periodistes a la Casa Blanca.

El president i els funcionaris xinesos planegen signar el document d'un acord comercial llargament buscat el 15 de gener. L'acord implicarà cert alleugeriment aranzelari, majors compres xineses de productes agrícoles nord-americans i canvis en les regles de propietat intel·lectual i tecnologia.

Noticias relacionadas

contador