microsoft-a-suivre-a-wall-street

Brad Smith, president de Microsoft, ha anunciat en un post escrit a la web corporativa que la companyia deixarà de fer noves vendes de productes i serveis a Rússia per la invasió d'Ucraïna. Així mateix, ha indicat que en coordinació amb la Unió Europea i el govern dels Estats Units estan aplicant les mesures que estiguin en consonància amb les sancions aplicades pels executius.

"Igual que la resta del món, estem horroritzats, enutjats i entristits per les imatges i notícies que arriben de la guerra a Ucraïna i condemnem aquesta invasió injustificada, no provocada i il·legal per part de Rússia", indica a l'escrit.

De fet, el directiu ha recalcat que segueixen treballant de manera "proactiva" per ajudar els funcionaris de seguretat cibernètica de Kíiv per defensar-se dels atacs russos, incloent-hi els ciberatacs com el més recent a una emissora ucraïnesa.

"Des que va començar la guerra, hem actuat contra el posicionament rus, les mesures destructives o disruptives contra més de 20 organitzacions governamentals, de TI i del sector financer d'Ucraïna. També hem actuat contra els atacs cibernètics dirigits a diversos llocs civils addicionals. Hem plantejat públicament la nostra preocupació que aquests atacs contra civils violin la Convenció de Ginebra", ha sentenciat.

D'altra banda, ha afirmat que "com a empresa, estem compromesos amb la seguretat dels nostres treballadors a Ucraïna i estem en contacte constant amb ells per oferir suport de moltes formes, incloent-hi aquells que han hagut de fugir per salvar la seva vida o la seva seguretat".

"Com tants altres, donem suport a Ucraïna en la crida a la restauració de la pau, el respecte per la sobirania d'Ucraïna i la protecció del seu poble", ha conclòs.

Noticias relacionadas

contador