trump kim acuerdo portada

La missió de Corea del Nord a les Nacions Unides ha acusat els EUA d'estar "obsessionat amb les sancions" i "cada vegada més obstinat en actes hostils" contra Pyongyang. A més, malgrat la reunió entre Trump i Kim, creu que l'actitud dels EUA és "bastant ridícula".

"És bastant ridícul que els EUA continuï comportant-se obsessionat amb les sancions i pressioni la campanya contra Corea del Nord, en considerar les sancions com una panacea per a tots els problemes". "Això parla de la realitat que els EUA està pràcticament cada vegada més obstinat en els actes hostils", afirmen en un comunicat com a resposta a la carta enviada pel país nord-americà a tots els estats membres de l'ONU a finals del mes passat.

"La realitat és que els EUA estan pràcticament cada vegada més obstinat en els actes hostils"

En ella, els EUA, juntament amb el Regne Unit, Alemanya i França, van fer una crida a tothom perquè implementin sancions més severes a Pyongyang. També s'instava als països a demanar el retorn de tots els treballadors nord-coreans per a finals de 2019.

La missió de Corea del Nord ha afegit més. "El que no es pot passar per alt és el fet que aquest joc de cartes conjunt va ser dut a terme per la Missió Permanent nord-americana davant les Nacions Unides sota la instrucció del Departament d'Estat, el mateix dia en què el president Trump va proposar la reunió cimera".

Aquest passat diumenge, la reunió va acabar amb l'acord de tots dos països per reprendre les converses destinades al fet que Pyongyang renunciï al seu programa d'armes nuclears, segons informa CNBC.

Noticias relacionadas

contador