ep archivo   edificio dos lees sede de santander totta en portugal
SANTANDER TOTTA - Archivo

Les entitats espanyoles sí que remuneren pels estalvis al país veí. Santander Totta, la filial portuguesa del banc, iguala Bankinter i comença a comercialitzar cinc nous dipòsits amb tipus d'interès de fins al 2%.

Per als petits estalviadors, l'entitat ofereix un interès del 2% a sis mesos per a subscripcions entre els 500 i els 2.500 euros. Per això s'exigeix tenir recursos inferiors a 10.000 euros i tenir una targeta de crèdit o dèbit. La mateixa bonificació, però sense condicions, estarà disponible per als menors de 18 anys. Els dos dipòsits comencen a comercialitzar-se el proper 1 de març.

Pel que fa als altres tres productes, 'Premium', 'Premium+' i 'Crescent Vinculada', retribueixen trimestralment amb tipus creixents de fins a l'1,5%, 2% i 1,75%, respectivament, i estan destinats a clients amb fons entre 10.000 i 500.000 euros.

El primer està pensat per a estalviadors mitjans, amb un termini de 24 mesos. En aquest cas, la bonificació va creixent trimestralment fins a assolir el límit de l'1,5%. Caldrà tenir una targeta de crèdit Or. El segon dipòsit estarà destinat a patrimonis més grans, també amb un termini de 24 mesos i el mateix funcionament, i l'interès arribarà fins al 2%. S'exigeix tenir una targeta de crèdit Platino i subscripcions entre 50.000 i 500.0000 euros. Aquests dos productes es comercialitzen des del 22 de febrer.

Finalment, el dipòsit 'Crescent Vinculada' té un termini de 12 mesos, amb l'interès incrementant-se igual cada trimestre, en aquest cas fins al 2%. Santander Totta el comercialitzarà des de l'1 de març i exigirà tenir contractat un compte, una targeta de crèdit i una assegurança, a més a més domiciliar un ingressos de 300 euros com a mínim.

"La nova oferta reflecteix el canvi en les condicions del mercat i la intenció del banc de promoure l'estalvi dels seus clients. També és un senyal inequívoc que el banc recolza els seus clients en un context d'augment dels tipus d'interès", asseguren des de l'entitat.

contador