ep ofinina de banco santander en bilbao
EUROPA PRESS - Archivo

Santander One ha arribat oficialment a l'entitat presidida per Ana Botín. Des d'aquesta setmana, el banc ha començat a migrar els comptes dels seus ja antics clients 123. Durant aquest procés, que durarà fins a mitjans de febrer, caldrà prestar-hi atenció, ja que ve amb canvis en els requisits de complir per lliurar-se de les comissions.

  • 4,64€
  • 2,54%

Concretament, des d'aquest mateix dilluns 11 de gener, els usuaris d'un Compte Dia a Dia han estat els primers a passar a Santander One. Successivament, ho faran els del Compte 123, el 18 de gener, i els del Compte Zero, el 15 de febrer. Els clients d'aquests comptes hauran rebut, o rebran, un comunicat en la seva correspondència en línia amb tota la informació sobre el canvi.

"Molts perfils del banc probablement ni notaran la diferència, ja que l'únic que canvia és que per tenir els típics serveis gratuïts, la vinculació haurà de ser major, cosa que molts segurament ja compleixin si tenen els seus préstecs contractats al banc, productes d'estalvi o assegurances", assenyalen des del comparador financer HelpMyCash.

Una de les principals característiques del nou compte és precisament aquesta, la d'haver d'acatar major vinculació amb el banc. Els clients que compleixin amb aquestes noves condicions se salvaran de pagar comissions pels serveis més bàsics i essencials. A més d'exigir tenir domiciliada una nòmina o pensió i tres rebuts, cal disposar d'algun producte de finançament, estalvi o protecció com ara un préstec, hipoteca o rènting, un pla de pensions o fons d'inversió per un valor mínim de 5.000 euros, o assegurances amb primes a partir de 10 euros.

Així, els clients que no compleixin amb aquests requisits hauran de fer front a unes comissions de 20 euros mensuals o 240 euros l'any. Per contra, aquells que compleixin únicament amb alguna de les condicions, pagaran la meitat: 10 euros al mes o 120 euros anuals.

Però això no és l'única novetat. Santander One també compta amb un servei de subscripció adreçat als clients vinculats i pel qual els particulars que vulguin accedir-hi hauran de pagar 3 euros mensuals. Entre els serveis extra es troba el pla Santander One Atenció VIP, el client disposa d'atenció personalitzada les 24 hores del dia durant els set dies de la setmana.

Per la seva banda, el pla Santander One Viatges permet retirar diners sense límit en qualsevol caixer del món a través de la futura Targeta One Dèbit i no pagarà comissions en les compres efectuades en una altra divisa. Amb el pla Santander One Pagaments es podrà ingressar xecs nacionals en euros sense límit en qualsevol oficina i les transferències nacionals immediates i les transferències internacionals seran il·limitades i gratuïtes. Finalment, el pla Santander Seguretat Digital dona la possibilitat als abonats de custodiar a l'entitat les seves claus i documents importants així com accedir a un servei de protecció familiar disponible les 24 hores del dia.

Noticias relacionadas

contador