stephane-vallois-ex-credit-agricole-nomme-n-2-d-orange-bank

Orange Bank torna a millorar les condicions del Compte d'Estalvi amb un augment tant en la remuneració com en el màxim a bonificar. Ara, l'entitat ofereix un 1,5% TAE per als clients d'Orange i un 1,3% TAE per als altres operadores amb un límit màxim remunerat de fins a 200.000 euros, enfront dels 100.000 euros establerts prèviament.

Tots els clients, tant els que ja tenen el compte obert com els nous, es podran beneficiar d'aquest increment en els avantatges del Compte Orange Bank a partir de l'1 de març.

Com recorda l'entitat, el Compte Orange Bank ofereix més avantatges, ja que permet ingressar i moure diners entre el Compte Corrent i el Compte Estalvi sense cap mena de permanència i disposar dels diners quan es vulgui, sense comissions o penalitzacions.

Orange Bank està disponible per a clients de qualsevol operadora de telecomunicacions a Espanya des del desembre passat.

El banc té avui dia 191.000 clients i ha incrementat en un 43% el volum de dipòsits enfront del 2021, amb un total de 306 milions d'euros. A més, fins ara ha concedit 24,8 milions d'euros en préstecs preaprovats.

contador