ep archivo   oficina de ibercaja a 18 de julio de 2022 en madrid espana ibercaja es un banco espanol
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Ibercaja ha millorat les condicions del 'Cuenta Contucasa', un compte d'estalvi destinat a joves per a la compra d'habitatge que té una retribució de l'1% per als primers 50.000 euros durant els cinc anys previs a l'adquisició de la casa i una aportació addicional de 500 euros al moment de constitució de la hipoteca.

Segons detalla l'entitat, el titular del compte pot obtenir fins a 500 euros anuals per la retribució dels diners estalviats i 500 euros extra si la compra de l'habitatge el finança amb Ibercaja. Per rebre l'abonament de 500 euros el client ha de fer aportacions mensuals d'almenys 50 euros des del moment en què obri el compte fins que constitueixi la hipoteca, en un termini no superior a cinc anys o abans de fer 39 anys.

Ibercaja abona al seu titular 500 euros quan contracti el préstec hipotecari si el seu import és igual o superior a 120.000 euros. Quan el préstec sigui inferior, el titular ha de percebre el 0,42% de l'import del préstec hipotecari.

La millora de condicions, que amplia de 6.000 a 50.000 el saldo retribuït, s'aplicarà tant als nous comptes com als que ja estaven oberts amb anterioritat.

El 'Cuenta Contucasa' és un compte d'estalvi patrimonial exempt de comissions de manteniment i administració. Aquest compte, que es pot contractar tant des de l'app d'Ibercaja com a la xarxa d'oficines, va destinat a clients i no clients entre 18 i 35 anys que vulguin estalviar cada mes per a l'adquisició d'habitatge.

"La compra del primer habitatge és un dels moments més decisius de la vida en què Ibercaja acompanya els seus clients. Amb aquesta gamma de productes destinada als més joves volem millorar l'accessibilitat de l'habitatge, fomentant un hàbit d'estalvi periòdic previ a la compra de casa i facilitant-ne el finançament en condicions preferents", subratlla el director de Màrqueting i Estratègia Digital d'Ibercaja, Nacho Torre.

En aquest sentit, el banc disposa d'hipoteques a tipus mixt destinades a joves menors de 35 anys: la hipoteca 'Vamos Mixta 5 años joven' i la 'Vamos Mixta 10 años joven', que financen fins al 95% del valor de l'immoble. Es tracta de dos productes hipotecaris per a l'adquisició d'habitatge habitual llançats els darrers mesos per complementar l'oferta d'hipoteques a tipus fix i variable existents per a aquest col·lectiu.

contador