ep archivo   oficina de ibercaja en madrid espana 20240507085703
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Ibercaja millora les condicions del seu 'Cuenta Vamos'. L'entitat duplica el saldo màxim retribuït, de manera que, a partir d'ara, seran fins a 20.000 euros els remunerats al 5% durant el primer any des de l'obertura del compte i al 3% durant el segon després de contractar-lo.

D'aquesta manera, els clients nous d'Ibercaja poden obtenir fins a 1.600 euros gràcies a aquest producte.

Això sí, per beneficiar-se d'aquestes condicions cal complir quatre requisits: domiciliar uns ingressos mensuals mínims de 600 euros, contractar una targeta amb què s'efectuïn, almenys, sis moviments al semestre, domiciliar rebuts que suposin sis càrrecs per semestre i la contractar la banca digital.

"A Ibercaja volem oferir els millors productes del mercat als nostres clients i estem constantment analitzant com optimitzar i augmentar el valor que aportem als usuaris a través d'ells. Per això, emprem aquesta millora al nostre compte, alhora que es beneficien del millor assessorament amb professionalitat, proximitat, compromís, solidesa i capacitat d'adaptació ajudant els nostres clients a construir la història de la seva vida", ha assenyalat el director de Desenvolupament de Negoci Particulars d'Ibercaja, Pedro Rodríguez.

PUJA LA REMUNERACIÓ DEL 'CUENTA CONTUCASA'

D'altra banda, l'entitat ha incrementat la remuneració atorgada als saldos fins a 50.000 euros al Cuenta Contucasa, destinada a potenciar l'estalvi dels joves per facilitar-los l'accés al primer habitatge en propietat.

Així, el tipus d'interès aplicat al capital puja ara a l'1,5%. A més, ha augmentat l'edat màxima per a la contractació d'aquest producte, permetent que puguin gaudir dels seus beneficis els joves entre 18 i 40 anys interessats en l'adquisició del primer habitatge.

Aquest compte, exempt de comissions de manteniment i administració, atorga als usuaris fins a 750 euros anuals per la retribució dels diners estalviats i 500 euros extra si la compra de l'habitatge la finança amb Ibercaja.

Per rebre l'abonament de 500 euros, el client ha de fer aportacions mensuals d'almenys 50 euros des del moment en què obri el compte fins que constitueixi la hipoteca, en un termini no superior a cinc anys.

"Estem fermament compromesos amb la població jove del nostre país i amb el seu desenvolupament vital i econòmic. Per això, volem atorgar-los les màximes facilitats en l'adquisició del primer habitatge, una de les decisions financeres més importants a la qual enfrontem", ha afegit Rodríguez.

Noticias relacionadas

contador