ep fachada del edificio de evo banco en madrid
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

EVO Banc rellança el nou Compte Intel·ligent Benvingut elevant-ne al 2,5% la remuneració, sense comissions ni requisits de vinculació, i fins a un màxim de 30.000 euros. Tots els clients nous gaudiran d'aquesta bonificació com a mínim fins al 31 de juliol de 2024.

Com detalla l'entitat, els clients tindran accés de forma gratuïta i il·limitada a tot el catàleg de serveis financers i digitals d'EVO Banc, el qual incorpora solucions avançades d'operativa financera, finançament hipotecari i de consum, mitjans de pagament, inversió o bancassegurances, entre altres.

"El 'Compte Intel·ligent Benvingut d'EVO' ofereix una de les combinacions més eficients del mercat en termes de rendibilitat i flexibilitat. Una remuneració al 2,5% sense lligams és una manera d'ajudar els nostres clients a rendibilitzar els seus diners", assenyala el director general de l'entitat, Eduardo Ozaita.

Asseguren que l'objectiu d'EVO és situar-se com a primera opció d'usuaris financers que busquen alternatives de qualitat a la banca tradicional i que no es volen desplaçar a una oficina física.

contador