ep archivo   caixabank 20230509174105
CAIXABANK - Archivo

CaixaBank ha decidit llançar una campanya durant la qual ha posat a disposició de sis milions de clients particulars finançament immediat tant a través de la xarxa d'oficines com mitjançant la banca digital CaixaBankNow. Així mateix, preveu finançament específic amb condicions especials per a projectes d'eficiència energètica, renovació d'electrodomèstics i mobilitat.

  • 5,66€
  • 3,29%

Els clients podran sol·licitar finançament en el marc d'aquesta campanya especial des del 15 de maig al 15 de juliol, i segons CaixaBank el seu objectiu és "reforçar la proximitat als clients i el suport en la posada en marxa dels seus projectes sense que es vegin obligats a posposar-los per la incertesa sobre el finançament”.

Segons ha detallat l'entitat en un comunicat, els clients, en funció del perfil de risc, podran accedir a crèdit immediat, gestionable a través de la banca digital i també a la xarxa d'oficines. Una solució que es completa amb la targeta MyCard, que ofereix l'opció d'iZZiNow (Buy Now Pay Later) per fraccionar les compres, abans o després de fer-les. Per a les compres fetes en el marc de la campanya, el client pot fraccionar el pagament en dos mesos sense pagar interessos, ha explicat CaixaBank.

CONDICIONS ESPECIALS

D'altra banda, s'han dissenyat tres paquets comercials als quals s'apliquen condicions especials: un per instal·lar plaques fotovoltaiques abans de l'arribada de l'estiu, un altre per disposar de l'última novetat del mercat en televisors de gran format i un tercer per accés immediat a un vehicle propi.

Els panells solars s'ofereixen dins el marc de la col·laboració entre CaixaBank i EDP. Per al disseny de la seva instal·lació, compta amb el suport dels especialistes d'EDP, que també fan la tramitació de les ajudes que hi ha per al foment de les energies renovables. El client pot triar finançar la instal·lació en quotes de fins a 120 mesos entre el 0% i el 3,9% TAE. En el marc de la campanya, el client es pot beneficiar de carència de capital i interessos durant tres mesos, de manera que el pagament de la primera quota s'ajorna fins al setembre.

Pel que fa a l'oferta de mobilitat, els clients poden accedir a una àmplia oferta de vehicles de rènting amb més de 1.500 referències disponibles. La campanya ofereix condicions especials per a un estoc aproximat de 1.000 vehicles BMW, dels models X2, X3 i Mini, als quals es pot accedir amb una quota des de 499 euros al mes durant 48 mesos (IVA inclòs).

Pel que fa a l'oferta d'electrònica per a la llar, destaca la incorporació en Wivai dels darrers llançaments de TV de Samsung el 2023, les noves QLED Direct Full Array 4K i Neo QLED 8K, amb finançament al 0% TAE i una quota de 50 euros al mes per al model de fins a 65” que el client prefereixi, conclou CaixaBank.

contador