ep archivo   banco big banco de inversion global oficina en espana en calle serrano 67 en madrid
BANCO BIG - Archivo

Banco BiG ha creat un nou producte que combina estalvi amb inversió en fons a través d'un dipòsit a sis mesos al 4,5%. El 'Gran Dipòsit Combinat' ofereix un 70% d'estalvi i un 30% d'inversió. Aquest producte està disponible per a tots els clients.

En concret, el 70% del capital anirà destinat a la constitució d'un dipòsit a sis mesos remunerat al 4,5% TAE i el 30% restant als fons que el client esculli entre els que Banco BiG ha seleccionat per crear aquest nou producte.

Com explica l'entitat, es tracta d'un dipòsit a termini fix juntament amb una preselecció de fons d'inversió que BiG posa a disposició de tothom que estigui interessat a combinar estalvi amb inversió.

L'import mínim del 'Gran Dipòsit Combinat' és de 10.000 euros i el màxim, de 500.000 euros.

Aquest banc 100% digital ofereix al nostre país una àmplia gamma de serveis d'inversió i estalvi, amb un equip espanyol especialitzat per atendre les necessitats dels seus clients, que desenvolupa la seva activitat a la seu de BiG España, a Madrid.

Fundat fa més de 25 anys, és regulada pel Banc d'Espanya i la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). A més, és present a Portugal, on té més de 6.000 milions d'euros en actius sota supervisió.

contador