ep archivo   logo de banco santander 20221011143003
BANCO SANTANDER - Archivo

Santander llança una targeta de crèdit virtual per finançar pagaments digitals amb què finançarà fins a 1.000 euros en tres mensualitats, sense interessos, per una única comissió. Sota la denominació de Pagolisto, es tracta de nova funcionalitat per finançar compres i moviments de compte sense la necessitat de tenir una targeta de crèdit.

  • 4,42€
  • 1,99%

Segons detalla l'entitat, aquesta nova possibilitat de pagament està dissenyada especialment per als clients que prefereixen comprar a dèbit, però aprecien les facilitats de finançament en moments puntuals.

Pagolisto és una línia de crèdit virtual que el client contracta per fraccionar moviments del vostre compte. El límit del crèdit és determinat per l'import del moviment que vol ajornar. Es pot finançar una o diverses compres fetes amb la targeta de dèbit fins a un import de 1.000 euros, en tres mensualitats, sense interessos i per una única comissió.

A més de pagaments amb targeta de dèbit també es poden seleccionar rebuts, transferències o bizums, és a dir, se selecciona un moviment o afegeix diversos moviments del compte, i es paga en tres mesos per una única comissió.

La comissió és de 2 euros per al finançament d'imports fins a 200 euros, de 5 euros per al finançament d'imports de 200 a 300 euros, de 7 euros per al tram de 300 a 500 euros i 12 euros en el cas que l'import finançat sigui entre els 500 i els 1.000 euros.

Es contracta en tres clics des de l'app o web del banc i en tot moment es poden visualitzar les quotes pendents. A més, no genera plàstic físic i al cap de tres mesos, un cop finalitzat el pagament de l'última quota, es cancel·larà automàticament sense cap despesa addicional. Tampoc no té comissió d'emissió ni de cancel·lació al cap de tres mesos.

Els clients amb targeta de crèdit també poden accedir a aquesta funcionalitat, però en aquest cas, es fa contra el límit de la targeta existent.

Noticias relacionadas

contador