zuckerbergcbtriste

Mark Zuckerberg ha llançat un missatge dur als treballadors de Meta. Així, els ha advertit que l'empresa s'enfronta a una de les "pitjors recessions que hem vist a la història recent", cosa que obligarà a reduir la contractació i l'assignació de recursos.

Segons informa The New York Times, aquest avís va tenir lloc durant una reunió interna per videoconferència dijous passat davant de 77.800 treballadors de Meta. El fundador de la companyia va explicar als treballadors que s'hauran de preparar per fer més amb menys recursos i que el seu rendiment serà qualificat de manera més agressiva.

"Crec que alguns de vosaltres podrien decidir que aquest lloc no és per a vosaltres, i aquesta autoselecció em sembla bé", va dir Zuckerberg, segons el Times. "Sent realistes, probablement hi ha un munt de gent a l'empresa que no hauria de ser aquí", va afegir.

En aquesta mateixa línia, el director de producte de Meta, Chris Cox, va afirmar en una nota separada que Meta s'enfronta a "temps seriosos" i que els "vents en contra són ferotges".

La manifestació més evident d'aquesta situació es reflecteix en la reducció de les contractacions: l'empresa matriu de Facebook ara pretén incorporar entre 6.000 i 7.000 enginyers aquest any, enfront de l'objectiu inicial de 10.000, ha informat el Times.

El negoci publicitari de Meta s'ha vist molt afectat per un canvi en la configuració de la privadesa del sistema operatiu mòbil d'Apple, que limita la quantitat de dades dels usuaris que poden ser recollits per Facebook i Instagram. En conseqüència, Meta ha registrat dos descensos consecutius dels beneficis trimestrals per primera vegada en una dècada. Meta va perdre uns 230.000 milions de dòlars de valor al mercat -el seu pitjor cop en un dia- després de publicar els seus resultats al febrer.

Tot i els obstacles econòmics, l'empresa no planeja acomiadar treballadors, segons informa el Times.

contador