twitter x logo
Linda Yaccarino (Twitter)

X Premium (Twitter Blue) serà gratuït per a comptes que generin més de 5 milions de visites. Això sí, segons ha detallat el propietari, Elon Musk, només comptaran aquelles visites que es facin des de comptes verificats.

"Vam reduir el llindar d'elegibilitat per al repartiment d'ingressos per anuncis de 15 milions a 5 milions d'impressions durant els últims tres mesos. També hem reduït el llindar de pagament mínim de 50 a 10 dòlars", publicava el compte oficial d'X.

Al qual Musk responia: "Bàsicament, això significa que X Premium (Twitter Blue) és gratuït per als comptes que generen més de 5 milions de visites. Tingueu en compte que només compten les vistes d'identificadors verificats, ja que els estafadors utilitzaran bots per enviar correu brossa a les vistes fins a l'infinit".

Fa uns dies, l'equip de suport d'X donava a conèixer que la quantitat de persones que es registren per al repartiment d'ingressos per anuncis havia superat les seves expectatives. "Necessitem una mica més de temps per revisar tot per al proper pagament i intentar que tots els comptes elegibles siguin pagats com més aviat millor", afegien.

Noticias relacionadas

contador