wework songe a reduire l influence de ses cofondateurs pour sauver son ipo

Les accions de WeWork es desplomen a prop d'un 25% a la sessió de Wall Street d'aquest dimecres, després que la companyia admetés un "dubte substancial sobre la capacitat de la companyia per continuar com un negoci en marxa", a causa de "les pèrdues de l'empresa i les necessitats d'efectiu projectades, combinades amb més rotació de membres i nivells de liquiditat".

A més, la companyia ha detallat que la seva capacitat per continuar com a negoci en marxa "depèn de l'execució reeixida del pla de l'administració per millorar-ne la liquiditat i la rendibilitat durant els propers 12 mesos". El pla busca reduir els costos de lloguer i arrendament, augmentar els ingressos en reduir la rotació de membres i augmentar les noves vendes.

Durant el segon trimestre de l'any, la companyia va reportar pèrdues per valor de 397 milions de dòlars, xifra que suposa una millora de 238 milions des dels resultats negatius per valor de 635 milions registrats entre l'abril i el juny del curs passat. Al còmput del semestre, les pèrdues se situen als 696 milions.

"En un entorn operatiu difícil, hem aconseguit un sòlid creixement dels ingressos any rere any i millores dràstiques a la rendibilitat. L'excés d'oferta en béns arrels comercials, l'augment de la competència a l'espai flexible i la volatilitat macroeconòmica van impulsar una major rotació de membres i una demanda més feble del que anticipàvem, cosa que va resultar en una lleugera disminució en les membresies", destaca David Tolley, director executiu interí.

El 5 de maig del 2023, la companyia va tancar les seves transaccions de canvi i reestructuració de deute prèviament anunciades. El 30 de juny, la companyia tenia 680 milions de dòlars de liquiditat, que consta de 205 milions d'efectiu i 475 milions de capacitat en virtut del seu retir diferit, pagarés de primer gravamen, dels quals 175 milions es van retirar el juliol del 2023.

contador