Bolsamania BMS

Web Financial Group (Webfg) continua apostant fort per la seva divisió de mitjans, i els resultats es noten. Bolsamanía és des de fa temps una referència en l’àmbit econòmic i empresarial, i les dades de l'últim mes ho han tornat a confirmar, ja que situen el portal entre els tres mitjans especialitzats del sector amb més usuaris únics. El portal va rebre més d'un milió i mig de visitants únics durant el mes de novembre.

En concret, Bolsamanía Sites va registrar, en tancar el mes de novembre, 1.589.084 usuaris únics, segons les dades recollides per comScore, mentre que, segons l'indicador de referència a Internet, Cincodías.com Sites, va tancar aquest mateix mes amb 1.516.097 usuaris únics. En termes anuals, les dades són encara més significatives. Així doncs, d’un any a l’altre, Bolsamanía Sites ha crescut un espectacular 42,8%. Per donar una dimensió de la dada, a part del projecte de la divisió de mitjans de Web Financial Group, en el top 4 només una marca creix durant l'any –un 6%– mentre que els altres grans mitjans espanyols de l'economia, Expansión Sites i Cincodías.com Sites registren una caiguda en la seva audiència.

Bolsamanía Sites, a més, aconsegueix la segona posició del rànquing de pàgines vistes, amb 39 milions, a només 3 milions de pàgines vistes de la primera posició. Supera de lluny, a més, projectes de referència com ara Expansión Sites en 13 milions de pàgines vistes (en té 26) i se situa a «anys llum» del suport de Prisa. Cincodías.com Sites amb prou feines registra 9 milions de pàgines vistes. Finalment, Bolsamanía Sites també destaca entre els mitjans més grans de la categoria pel que fa al temps mitjà per visita, amb una dada de 6,28 minuts de mitjana, més del doble que entitats històriques com Expansión Sites (3,11 minuts) i Cincodías.com Sites (2,81 minuts).

Bolsamanía es consolida dalt de tot en un moment històric per a la informació a Espanya; venim d'un moment crucial a Catalunya per a inversors i empreses, on el desafiament independentista ha aconseguit una magnitud mai vista en la nostra democràcia; de la incertesa política motivada per les properes eleccions del 20 de desembre, on l'economia tindrà un paper clau, o de la creixent amenaça jihadista, que ens va castigar amb força després dels atemptats de París. Bolsamanía ha seguit en directe i al detall totes aquestes informacions, i ho continuarà fent amb el màxim rigor informatiu per oferir el millor contingut als seus usuaris i lectors.

Recordem, a més, que per Bolsamanía han passat actors clau del panorama nacional per donar les seves impressions, oferir comentaris als lectors i interaccionar amb els usuaris: des del líder de l'oposició, Pedro Sánchez, fins al cervell econòmic de Ciutadans, l'economista Luis Garicano, així com diversos membres i portaveus econòmics dels principals partits, són algunes de les personalitats amb les quals hem analitzat l'apassionant convocatòria electoral d’aquest diumenge.

LES CLAUS DEL CREIXEMENT

Són moltes les raons de l'èxit que ha tingut Bolsamanía al llarg d'aquest 2015. La principal, sens dubte, és el compromís de la corporació per oferir un producte modern, competitiu i d'utilitat per als inversors que posi a disposició totes les eines necessàries per prendre la millor decisió d'inversió: un contingut exclusiu, de qualitat, la informació del moment, els millors instruments financers, les notícies d'última hora nacionals i internacionals i, sobretot, els millors instruments per seguir en directe la principal informació política i econòmica; tot això, a través del nostre portal i les xarxes socials, on és un dels mitjans més actius d’Espanya.

Bolsamanía, a més, disposa del seu propi equip d'analistes tècnics que responen els principals interrogants dels lectors. Així doncs, els nostres experts han pogut interactuar amb ells al moment i atendre les inquietuds que sorgien en relació amb els canvis i les crisis del mercat: des d'Abengoa, passant pel petroli, fins a l'economia xinesa o Draghi i l'últim canvi en la política monetària de la Reserva Federal dels EUA, res no queda al tinter dels nostres especialistes.

El creixement i la consolidació dels portals de l'àrea de mitjans de Webfg, que també té un portal en parla anglesa, DigitalLook, és cada cop més evident. Bolsamanía és també una de les pàgines de referència del món econòmic, tant a Espanya com a diversos països de Llatinoamèrica, com ara Mèxic, Xile, l’Argentina, el Perú o Colòmbia. A més, WFG disposa d’una de les xarxes de blogs més importants, Financial Red, amb les millors publicacions sobre temes de mercats escrites per professionals destacats del sector, com ara Carlos Doblado, Gisela Turazzini o Marc Ribes: aquesta és una aposta més per oferir un servei millor als lectors i ampliar el públic a què arriba el mitjà digital.

contador