• El preu de venda és 3% inferior del preu mitjà dels títols de Vodafone Qatar
  • La marca continuarà operant al país a través d'un acord
Vodafone, telecoms, mobile phones, communications

Vodafone ha venut al seu soci Fundació Qatar la participació del 51% de Vodafone Europe BV, que posseïa a través de l'aliança d'empreses formada per Vodafone i Fundació Qatar, i mitjançant la qual controlava les operacions de Vodafone Qatar, per 301 milions d'euros, segons ha informat l’empresa en un comunicat.

  • 0,75£
  • -0,58%

El preu de venda representa un descompte del 3% respecte al preu mitjà dels títols de Vodafone Qatar durant els últims 30 dies i li atorga un valor empresarial d'uns 1.451 milions d'euros.

Així mateix, el grup Vodafone ha arribat a un acord de mercat amb Vodafone Qatar per un període de cinc anys en virtut del qual la companyia qatariana continuarà operant al país sota la mateixa marca.

Vodafone Qatar ofereix serveis de veu, missatgeria, dades i xarxes fixe al voltant d’1,4 milions de clients. La companyia continuarà beneficiant-se de l'experiència i dels actius del grup Vodafone.

La companyia que opera a Qatar va contribuir amb 481 milions d'euros als estats financers del grup Vodafone durant l'exercici 2017 i amb un resultat brut d'explotació (EBITDA) de 134 milions d'euros.

El 2014, el grup Vodafone va atorgar 181 milions d'euros a Vodafone Qatar en virtut de l'acord d'inversió 'Wakala'. Aquests fons es reemborsaran al grup britànic al novembre de 2019.

Noticias relacionadas

contador