ep archivo   planta de vidrala
VIDRALA - Archivo

Vidrala ha anunciat aquest dilluns que el conseller dominical Esteban Errandonea Delclaux va presentar aquest 22 de juny la renúncia al càrrec de membre del Consell d'Administració de la companyia.

  • 102,00€
  • -0,20%

Així mateix, el Consell d'Administració, a la reunió celebrada aquest dijous passat, i amb l'informe preceptiu favorable previ de la Comissió de Nomenaments i Retribucions, ha acordat designar com a nou membre del Consell d'Administració, per cooptació, i amb la categoria de conseller dominical, Íñigo Errandonea Delclaux.

Nascut el 1964, Iñigo Errandonea és llicenciat per la Facultat de Ciències Econòmiques ICADE de Madrid. Va iniciar la seva carrera professional a l'àmbit de l'auditoria a Ernst & Young. Posteriorment, va desenvolupar la seva carrera al sector bancari, treballant per a BBVA i -durant més de 20 anys- per a Deutsche Bank, on va assumir responsabilitats executives globals i regionals en banca corporativa, mercats de capitals i crèdit al consum.

El Consell d'Administració ha acordat així mateix, amb l'informe favorable previ de la Comissió de Nomenaments i Retribucions, designar Inés Andrade Moreno com a presidenta de la Comissió d'Auditoria i Compliment i Fernando Gumuzio Íñiguez d'Onzoño com a president de la Comissió de Nomenaments i Retribucions.

El Consell d'Administració ha acordat, a la llum d'aquests canvis, una nova composició de les comissions. Així, Gillian Anne Watson i Eduardo Zavala seran vocals a la Comissió d'Auditoria i Compliment, la que integraran juntament amb Andrade Morena. Carlos Delclaux, Luis Delclaux i Gillian Anne Watson integraran la Comissió de Nomenaments i Retribucions amb Fernando Gumuzio. Finalment, Carlos Delclaux serà el president de la Comissió d'Estratègia, composta també pels vocals Virginia Urigüen, Aitor Salegui i Ramón Delclaux.

Noticias relacionadas

contador