• El seu últim preu abans de la suspensió, l'abril de 2014, va ser de 0,044 euros
cbvertice3 short

Les accions de Vértice 360º són protagonistes al matí d'aquest dimecres. La companyia ha tornat a cotitzar, després de gairebé quatre anys fora del mercat, amb fortes pujades del 40%. La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha aixecat la suspensió cautelar dels seus títols adoptada a l'abril de 2014, arran de la sol·licitud de concurs de creditors voluntari.

  • 1,48€
  • 2,07%

L'últim preu de Vértice 360º del qual es posseïa referències datava del mes d'abril de 2014, data de suspensió de la companyia, amb un preu de 0,044 euros per acció. A hores d'ara, Vértice cotitza a 0,060 euros.

LES ADVERTÈNCIES DE VÉRTICE 360º

Al document remès a la CNMV amb motiu de l'aixecament de la seva suspensió, Vértice 360º reconeixia un "alt risc" que els preus de cotització després de l'aixecament de la suspensió "siguin substancialment menors als existents abans de la suspensió", per la qual cosa considera que els accionistes "han de valorar la situació real de Vértice abans de prendre les seves decisions d'inversió".

Així mateix, incidia al fet que, encara que les accions de la societat tornin a cotitzar, no vol dir que hi hagi un mercat líquid per a elles. "En aquest cas, els accionistes no podrien vendre fàcilment al mercat les seves accions en no haver-hi compradors disposats a adquirir-les".

Nyesa va tornar al parquet després de sis anys suspesa aquest dilluns. La companyia va arribar a pujar més d'un 200% al seu retorn al mercat. No obstant això, la situació de Nyesa és diferent, perquè la companyia ha reconegut estar sanejada després d'haver passat per un procés de reestructuració.

Noticias relacionadas

contador