cbvertice3605 short
1,48€
  • 0,03€
  • 2,07%

Squirrel Capital ha arribat a un acord amb Giglio pel qual tots els actius de l'àrea mitjana d'aquest grup italià s'integraran en Vértice 360 ​​(+7%), segons ha informat aquest dimarts la companyia espanyola a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

En virtut de l'acord assolit, el grup italià Giglio entrarà com a accionista de referència en Vértice 360 ​​amb un 5,95% del capital i ocuparà un lloc al seu consell d'administració.

A efectes d'aquesta operació, els actius del grup italià s'han valorat en 12,5 milions d'euros i s'han d'integrar en Vértice 360 ​​a canvi de noves accions de la companyia, a un preu de bescanvi tancat de 0,011 euros.

Aquestes accions seran emeses en el marc d'una ampliació de capital reservada a Giglio i sense dret de subscripció preferent per a la resta d'accionistes en tractar-se d'una aportació no dinerària.

Les companyies i els actius s'integraran lliures de qualsevol deute, càrrega i/o gravamen, a excepció d'una posició deutora de 2,5 milions d'euros enfront d'un proveïdor estratègic a l'àrea mitjana de la qual Vértice 360 ​​es farà càrrec. Qualsevol altra càrrega o deute serà assumida pel grup italià.

Per poder valorar correctament Vértice 360 ​​i els diferents actius a integrar, Giglio va contractar els serveis de la companyia PwC, que ha valorat Vértice 360 ​​per sobre dels 210 milions d'euros després de la integració del grup d'empreses mitjana italià.

"Amb aquest acord, Vértice 360 ​​irromp amb força al sector tecnològic, s'internacionalitza i es converteix en una important realitat global", ha destacat la companyia en la seva comunicació al supervisor.

Vértice 360 ​​ha aclarit que aquesta operació no afecta la integració de la també italiana DMD Media i l'ampliació de capital en curs per valor de 12 milions d'euros, operacions que la junta general d'accionistes del grup espanyol té previst aprovar el proper 30 de març.

Noticias relacionadas

contador