ep vanadi coffee
VANADI COFFEE

El Consell d'Administració de BME Growth ha aprovat la incorporació de Vanadi Coffee el 20 de juliol, després d'analitzar i estudiar la documentació presentada per l'empresa i emetre l'informe d'avaluació favorable del Comitè de Coordinació de Mercat i Incorporacions.

El Consell d'Administració de l'empresa, que és la setena que s'incorpora a aquest mercat de BME el 2023, ha pres com a referència per a l'inici de la contractació de les accions un preu de 3,28 euros per acció, xifra que implica una valoració total de la companyia de 20,1 milions d'euros. Aquest preu coincideix amb l'establert a l'informe de valoració realitzat per Gesvalt amb anterioritat a la seva incorporació al mercat.

El codi de negociació de la companyia serà VANA i l'assessor registrat de l'empresa és Deloitte, mentre que GVC Gaesco Valores actuarà com a proveïdor de liquiditat.

La companyia gestiona locals d'hostaleria de menjar ràpid i saludable, que inclouen des de l'esmorzar fins al sopar. A més, l'empresa busca crear espais moderns, tecnològics i acollidors amb un servei àgil, i ofereix servei take away. L'estratègia de creixement de Vanadi passa per un fort creixement orgànic en nombre de cafeteries.

contador