ep archivo   urbas
URBAS - Archivo

Urbas ha venut a Q-Living un projecte a Bilbao de 143 habitatges de protecció oficial de règim general per 24 milions d'euros.

  • 0,00€
  • 0,00%

Urbas promourà i construirà aquesta promoció destinada a lloguer social i assequible que serà transmesa 'clau a mà' a Q-Living, ha informat la companyia aquest dimecres mitjançant un comunicat. Els ingressos totals pel projecte pugen fins a més de 30,5 milions d'euros després de sumar una subvenció del govern basc de 6,5 milions per promoure habitatges de lloguer assequible, la sol·licitud dels quals ja ha estat formalitzada per Urbas.

La promoció es troba a Isla Zorrozaurre, 'el nou Manhattan' de Bilbao, la zona de desenvolupament urbanístic i regeneració urbana més important de la ciutat dels darrers anys. Urbas està desenvolupant aquí més de 850 habitatges que se sumen als més de 4.300 que actualment componen el seu portfoli residencial, amb un pes del 45% en build-to-rent (BTR).

Aquesta operació es tanca només tres mesos després d'haver venut al fons anglès M&G una altra promoció de 314 habitatges per gairebé 98 milions d'euros, també a Isla Zorrozaurre.

La promoció que ha venut a Q-Living es compon de 143 habitatges protegits distribuïts en dues torres de 9 i 10 plantes, més 185 places de garatge, 143 trasters, aparcament per a bicicletes, zones verdes i enjardinades i 3 locals comercials. El complex oferirà habitatges d'1, 2 i 3 habitacions a punt per ser llogats el 2026.

Noticias relacionadas

contador