urbas pisos

Urbas Grupo Financiero ha aconseguit diversos acords amb entitats financeres durant el primer trimestre d'aquest any per reduir el seu deute financer en més de 81 milions d'euros.

  • 0,00€
  • 0,00%

"La reducció del deute financer de la companyia ha estat un dels principals objectius del consell d'administració, sent un element essencial per al desenvolupament de l'actual pla de negoci", ha ressaltat.

Així, Urbas ha explicat que aquests nous acords són una continuació dels que va aconseguir durant el passat exercici 2020, quan va aconseguir reduir el seu deute financer en altres 11 milions d'euros addicionals.

Segons el grup, la reducció del deute servirà per millorar les ràtios d'endeutament financer, cosa que li permetrà seguir escometent els projectes de la seva cartera d'inversions, desenvolupar de manera "reeixida" el seu pla de negoci i continuar diversificant cap a línies de negoci que generin sinergies amb els seus actuals activitats principals, continuant així amb l'estratègia planificada pel seu consell d'administració.

A més, la companyia ha assenyalat que amb la consecució d'aquests acords de reducció del seu deute financer, els fons propis es veuran incrementats, cosa que servirà per reforçar la situació de solvència patrimonial, redundant en el seu propi benefici.

D'altra banda, la companyia confia en millorar "substancialment" les xifres de facturació respecte a les de l'exercici anterior, així com els seus beneficis totals, que durant l'exercici 2020 van assolir la xifra total de 8 milions d'euros.

Igualment, continua desenvolupant la seva estratègia d'expansió, internacionalització i creixement inorgànic, esperant, segons ha indicat, poder anunciar pròximament nova informació sobre els avenços de les seves operacions en cartera.

Finalment, la companyia ha agraït a totes les parts que intervenen en la formalització dels acords indicats i ha informat als seus accionistes que seguirà treballant en la reducció del seu deute financer, confiant en poder anunciar al tancament del segon trimestre del present exercici la formalització de nous acords en aquesta mateixa línia.

Noticias relacionadas

contador