urbascb2

Urbas Grupo Financiero ha anunciat aquest dimecres que ha presentat una proposta per a desenvolupar un complex d'oficines i comercial al districte governamental de Dubai, mitjançant una iniciativa d'Associació Público Privada, segons ha indicat en un comunicat.

  • 0,00€
  • 0,00%

La sol·licitud s'ha presentat a l'Autoritat de Transport de Dubai (RTA), responsable de les infraestructures i serveis de transport de l'emirat, per a desenvolupar un complex immobiliari sobre una parcel·la de titularitat estatal al districte governamental de la capital del país.

El complex s'edificarà sobre l'estació de Union Station, una de les principals del sistema de metro de Dubái, adjacent a una de les estacions d'autobusos més importants dels Emirats Àrabs, i propera a l'àrea de l'aeroport, segons ha explicat la companyia presidida per Juan Antonio Acedo Fernández.

La iniciativa d'Associació Público-Privada s'articularia mitjançant un vehicle d'inversió creat per a aquesta finalitat (Special Purpose Vehicle o SPV) i permetrà desenvolupar 150.000 metres quadrats d'oficines i 30.000 d'àrees comercials en una de les zones més antigues de la capital.

Seguint una estratègia de Desenvolupament Orientat al Transport (TOD, per les seves sigles en anglès), la companyia ha indicat que el projecte contribuirà al desenvolupament sostenible de la ciutat, creant un centre avançat de negocis en una zona d'alta concentració d'oficines governamentals al qual s'hi pot accedir a través dels sistemes de transport massius existents.

L'empresa espanyola especialitzada en la promoció immobiliària i la gestió de sòl ha assenyalat a més que es conservaran els actuals espais verds, a més de reforçar l'àrea com un dels punts de referència de la ciutat.

Finalment, Urbas Grup Financer ha indicat que aquesta iniciativa "contribueix a potenciar" el seu pla de negoci i suposa "una oportunitat" d'associar-se amb operadors locals "per diversificar mercats, sense necessitat de grans inversions per a la compra de sòl".

Noticias relacionadas

contador