urbascb

Urbas Grup Financer puja un 4% després d'anunciar un benefici de 307.000 euros a nivell consolidat i 867.000 euros a nivell individual durant els tres primers mesos de l'any, xifra que suposa deixar enrere les pèrdues de 358.000 euros i 506.000 euros, respectivament, registrades durant el mateix període de l'any passat.

Segons ha informat la companyia, a finals de març comptava amb una cartera de sòl de 17,5 milions de metres quadrats i continuarà amb la posada en marxa de diferents projectes al llarg de l'any, d'acord al seu pla de negoci.

En concret, la companyia cotitzada està immersa en un macroprojecte turístic a Cuba amb un pla de desenvolupament a 25 anys, on ha acordat la creació d'una aliança d'empreses amb CubaGolf, filial de la companyia pública cubana CubaSol, per aixecar un complex a la zona de Cienfuegos i en què invertirà al voltant de 3.000 milions d'euros.

A Espanya, Urbas ha llançat durant aquests primers mesos de l'any el seu primer projecte a Sevilla, amb gairebé 400 habitatges HPO i una residència d'estudiants, al qual se suma una promoció de 40 habitatges a Guadalajara.

A més, la promotora es troba ultimant els detalls per a la seva entrada al negoci del sector de residències per a gent gran en la seva aposta per la Costa del Sol, al mateix temps que treballa en una nova línia estratègica de diversificació de mercats, després d'haver remodelat la seva cúpula directiva i després que dos dels seus principals accionistes confirmessin el seu suport al grup.

"Les xifres positives amb les quals hem tancat el primer trimestre d'aquest any demostren que el pla d'estabilització de la companyia en què estem treballant va donant els seus fruits. L'execució del pla està enfortint la companyia, tot i que les xifres encara siguin menors i garanteix la continuïtat del negoci", ha subratllat el president de la companyia, Juan Antonio Acedo Fernández.

Noticias relacionadas

contador