ep logo urbas
URBAS

El consell d'administració d'Urbas ha anunciat la seva intenció de proposar a la junta d'accionistes que se celebrarà pròximament una ampliació de capital de 2,19 milions d'euros mitjançant la compensació de crèdits i el nomenament de tres nous consellers independents.

  • 0,00€
  • 0,00%

Segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), la xifra màxima de l'ampliació de capital serà 2.198.705,17 euros, que el consell podrà executar durant un període màxim de dotze mesos des de la seva aprovació en una o diverses dates. En tractar de la modalitat d'augment de capital per compensació especial, i no per aportació dinerària, en aquest cas no concorre el dret de subscripció preferent.

Els accionistes de la societat també votaran la reelecció de les companyies Robisco Investment i Quamtium Venture com a membres del consell d'administració amb caràcter dominical, que actualment exerceixen com a president i vicepresident de la companyia, respectivament.

Així mateix, Urbas proposarà el nomenament de tres nous consellers independents per ocupar tres vacants existents. Es tracta d'Adolfo José Guerrero Hidalgo, Pablo Cobo del Moral i Ignacio Sáenz de Santamaría Vierna.

La junta d'accionistes se celebrarà, previsiblement, el proper 29 de juny. També se sotmetran a la seva aprovació els comptes anuals de la companyia, l'informe de gestió, l'informe sobre la política retributiva del consell d'administració i la reelecció de Baker Tilly FMAC com a auditor de comptes per als exercicis 2018, 2019 i 2020.

Urbas Grup Financer va obtenir un benefici net consolidat de 5,26 milions l'any 2017, xifra que suposa un augment del 8,84% respecte a l'exercici anterior. La companyia va comunicar que, durant l'exercici 2018, continuaria la política empresarial destinada a la contenció de les despeses generals i financers juntament amb la reducció del deute que manté amb les entitats bancàries.

Noticias relacionadas

contador