ep unilever
UNILEVER

Unilever es dispara un 7% després de guanyar un 9,3% més durant el primer semestre de l'any. Així ho ha anunciat la pròpia multinacional angloholandesa aquest dijous.

"A Amèrica del Nord i parts d'Europa va haver-hi un impacte positiu de l'apilament d'existències per part de les llars al març", ha assenyalat Unilever als seus comptes.

La companyia presumeix a més d'una xifra de negoci entre gener i juny de 25.714 milions d'euros, xifra que malgrat tot és un 1,6% inferior a la registrada al mateix període de l'any anterior. Unilever subratlla a més que els patrons de consum s'han normalitzat durant el segon trimestre de l'any.

Unilever va apuntar que, a mesura que les persones van passar més temps a les seves llars, es va observar un creixement en el consum d'aliments, gelats i te a la llar, encara que també va significar que els consumidors van prestar menys atenció a la cura personal per anar a treballar o socialitzar, per la qual cosa va haver-hi una disminució en el negoci de cura personal, excepte per als productes d'higiene.

En aquest sentit, la companyia va assenyalar la major demanda de productes d'higiene de mans i llar, amb creixements de doble dígit, arran de les bones pràctiques d'higiene contra la propagació de la Covid-19.

Noticias relacionadas

contador