• L'últim dia de negociació de les accions d'Unicaja amb dret a participar en el repartiment serà el 7 de maig de 2018
cbunicaja

El consell d'administració d'Unicaja Banc ha acordat proposar a la junta general ordinària d'accionistes, la celebració de la qual es preveu per al pròxim dia 26 d'abril de 2018, en primera convocatòria i, en el cas que no pogués celebrar-se en primera convocatòria per no haver-se assolit el quòrum d'assistència necessari, el 27 d'abril de 2018, la distribució en efectiu d'un dividend a l'accionista que equival a un import de 0,02149 euros bruts per acció.

  • 1,28€
  • -1,16%

En el cas que la proposta de dividend sigui aprovada per la junta general, la data de pagament seria el proper 10 de maig de 2018 i, d'acord amb les disposicions vigents aplicables, l'últim dia de negociació de les accions d'Unicaja Banc amb dret a participar en el repartiment seria el 7 de maig de 2018.

Els pagaments es realitzaran a través de les entitats participants en la Societat de Gestió dels Sistemes de Registre, Compensació i Liquidació de Valors (Iberclear). Sobre les quantitats brutes que siguin pagades, es realitzaran les retencions exigides per la normativa aplicable en cada moment.

Noticias relacionadas

contador