le logo du constructeur automobile tesla est visible a berne 20230526083316

L'analista de Morgan Stanley Adam Jonas, un dels principals alcistes sobre els títols de Tesla en els últims temps, ha retallat la seva recomanació sobre la companyia fins a mantenir des de comprar, a causa dels darrers guanys protagonitzats, si bé n'ha augmentat el preu objectiu fins als 250 dòlars per acció des dels 200 dòlars, encara que Tesla ja cotitza per sobre d'aquest nivell.

  • 231,26$
  • 10,20%

A les darreres jornades, els acords que obren la xarxa de càrrega de vehicles elèctrics de Tesla a altres fabricants d'automòbils, "així com l'augment dels rumors sobre la IA després dels resultats trimestrals de Nvidia, han impulsat les accions".

"Veiem Tesla com un beneficiari de la IA i com una empresa automotriu”, destaca Jonas, que assegura no intentar anticipar el final del ral·li de Tesla i que la companyia és una acció de vehicles elèctrics "imprescindible".

Aquesta és una conclusió similar a la que va arribar l'analista de Barclays, Dan Levy, que va baixar la qualificació de les accions de Tesla a mantenir des de comprar dimecres mentre n'elevava el preu objectiu fins als 260 dòlars per acció des de 220 dòlars.

Levy es va mostrar més preocupat pel negoci dels automòbils al seu informe, i va projectar guanys per acció de 4 dòlars el 2024, per sota del consens de Wall Street, que se situa a prop dels 4,80 dòlars per títol, segons les dades de FactSet.

"Wall Street simplement no s'ha pogut mantenir al dia amb les accions de Tesla recentment. Fa un mes, el preu objectiu mitjana dels analistes sobre les accions de Tesla era a prop de 190 dòlars per acció, al voltant de 10 dòlars per sobre d'on es cotitzaven les accions. Ara, el preu objectiu mitjà és d'aproximadament 204 dòlars per acció, aproximadament 55 dòlars per sota d'on van tancar dimecres les accions de Tesla”, asseguren des de Morgan Stanley.

Entre els corredors més grans dels EUA, el preu objectiu més alt a Wall Street fa un mes era de 300 dòlars per acció, de l'analista de New Street Research, Pierre Ferragu, i ara l'objectiu més alt és de 305 dòlars per acció de l'analista de RBC Tom Narayan, mentre que el de Ferragu encara és de 300 dòlars.

contador