ubs portada compra gestora
12,94Fr.
  • 0,05Fr.
  • 0,35%

UBS ha anunciat aquest dimarts una caiguda del seu benefici net del tercer trimestre a causa del pitjor rendiment del seu banc d'inversió, i ha advertit que els conflictes comercials i les tensions geopolítiques segueixen afectant la confiança dels inversors.

El banc suís va obtenir un benefici net durant el període de 1.050 milions de dòlars, enfront dels 1.250 milions de dòlars l'any anterior (-16%).

Els ingressos operatius b

Els analistes esperaven un benefici de 971 milions de dòlars i uns ingressos operatius de 7.100 milions de dòlars, segons el pronòstic consensuat proporcionat pel banc.

El benefici abans d'impostos ajustat de l'àrea de banca d'inversió es redueix un 59% interanual, mentre que a les principals operacions de gestió de patrimonis retrocedeix un 2%.

"Vam obtenir sòlids resultats generant atractius retorns si considerem les condicions del mercat", ha declarat Sergio Ermotti, CEO d'UBS.

El banc ha afegit que l'entorn de tipus d'interès baixos afectarà els ingressos nets per interessos, mentre que les tensions comercials i les qüestions geopolítiques perjudicaran la confiança dels inversors.

"La nostra diversificació regional i de negocis, juntament amb les accions que estem duent a terme, ajudaran a mitigar aquests vents en contra. Els ingressos recurrents també haurien de beneficiar dels majors actius invertits", ha apuntat.

contador