les logos d ubs et du credit suisse a zurich 20230831074757

UBS acomiadarà tots els banquers d'inversió de Credit Suisse a Espanya com a part del procés d'integració de l'entitat, que desapareixerà com a marca el 2025, segons ha avançat Bloomberg.

El banc suís ha comunicat als seus treballadors aquest dimecres que està iniciant un procés de reestructuració que afectarà 147 persones, ha explicat una persona familiaritzada amb aquesta qüestió.

En base a les informacions, les retallades inclouen tots els banquers d'inversió del país i part del personal administratiu a la gestió patrimonial.

A Espanya, UBS havia decidit mantenir els serveis de banca privada de Credit Suisse, després d'haver venut la seva pròpia unitat patrimonial al país el 2021, conservant el negoci de banca d'inversió.

Amb tot, “UBS està plenament compromesa amb Espanya”, ha afirmat un portaveu del banc. "Amb l'adquisició de Credit Suisse, ara estem encara més ben posicionats per accelerar la nostra estratègia de creixement existent i aprofundir les nostres capacitats de productes per millorar encara més la nostra oferta als clients".

UBS ha assenyalat que tancarà aproximadament dos terços del banc d'inversió de Credit Suisse com a part de la integració de l'entitat. L'adquisició d'emergència de Credit Suisse va augmentar la força laboral global d'UBS al voltant de 120.000 persones, una xifra que en última instància pretén reduir, i per això s'estima que desapareixeran desenes de milers de llocs de treball.

"Dos mesos i mig després del tancament de l'adquisició de Credit Suisse, no estem perdent el temps a l'hora d'aportar valor a totes les nostres parts interessades a partir d'una de les fusions bancàries més grans i més complexes de la història", va explicar Sergio Ermotti, conseller delegat de l'entitat suïssa al mes d'agost passat durant la presentació dels resultats del segon trimestre.

Noticias relacionadas

contador