le logo d uber sur un immeuble a davos en suisse

Uber va registrar al segon trimestre un guany net de 394 milions de dòlars, en comparació amb les pèrdues de 2.600 milions durant el mateix període de l'any anterior. "La sòlida demanda, les noves iniciatives de creixement i la disciplina contínua de costos van donar com a resultat un excel·lent trimestre", ha assenyalat el CEO, Dara Khosrowshahi.

"Estic increïblement orgullós del progrés que hem aconseguit i Uber està ben posicionat per generar un gran valor per als accionistes durant els propers anys", ha afegit, per la seva banda, el director financer de la companyia, Nelson Chai.

Uber va registrar entre abril i juny uns ingressos un 14% superiors, fins als 9.200 milions de dòlars. A més, va aconseguir 326 milions en guanys abans d'impostos de les seves operacions, enfront de la pèrdua operativa de 713 milions registrada un any abans. El marge EBITDA ajustat d'Uber va assolir un rècord del 2,7% al segon trimestre.

Les reserves brutes d'Uber van créixer el 16% interanual, fins als 33.600 milions. Els viatges durant el trimestre van créixer un 22%, fins als 2.300 milions, o aproximadament 25 milions de viatges per dia de mitjana. El nombre de consumidors de la plataforma activa mensual d'Uber va assolir els 137 milions al segon trimestre, un 12% més.

Per al tercer trimestre de l'any, Uber espera que l'EBITDA ajustat oscil·li entre els 975 milions i els 1.020 milions de dòlars.

D'altra banda, s'ha conegut que el director financer d'Uber deixarà la companyia el gener del proper any.

contador