la justice impose a twitter de detailler ses moyens contre la haine en ligne

Twitter ha desmentit la informació publicada a The Washington Post aquest dijous segons la qual Elon Musk estaria planejant l'acomiadament del 75% de la plantilla de la companyia. En una carta adreçada als treballadors, l'advocat principal de Twitter, Sean Edgett, va explicar que l'empresa no té intenció de fer acomiadaments a gran escala.

The Washington Post va publicar els suposats plans de Musk i va explicar que havia obtingut documents sobre les últimes converses entre el conseller delegat de Tesla i possibles inversors en la compra de la xarxa social, i va afegir que Musk només tindria unes 2.000 persones a la llista de treballadors de Twitter.

El diari va assenyalar que, fins i tot si l'acord de venda no es fa, l'empresa emprendrà retallades que arribarien aproximadament a una quarta part dels 7.500 treballadors.

Els analistes assenyalen que una retallada de plantilla del 75% suposaria, a priori, un flux de caixa lliure i una rendibilitat més fortes, cosa que seria atractiva per als inversors que busquen entrar a l'operació. Tot i això, també adverteixen del risc de retallar de manera tan forta el personal.

Amb una reducció tan dràstica, la plataforma podria veure's ràpidament envaïda de contingut nociu i spam, cosa que el mateix CEO de Tesla ha dit que abordarà si se'n converteix en propietari.

Després de la seva oferta inicial de 44.000 milions de dòlars per comprar Twitter, Musk es va fer enrere en l'acord, al·legant que Twitter va tergiversar el nombre de comptes falsos 'spam bot' a la seva plataforma. Twitter va demandar-lo i finalment Musk va decidir seguir endavant amb l'operació. Un jutge de Delaware ha donat les dues parts fins al 28 d'octubre per resoldre'n els detalls. En cas contrari, hi haurà un judici al novembre.

Noticias relacionadas

contador